Problem MODBUS connection.

Problem MODBUS connection.

  • 8 febbraio 2013 alle 12:07 pm #20952
    moskvichov
    Membro

    Hi all.

    I try to connect 2 instrument to MOVICON by MODBUS protocol (LAUMAS TLS and LOVATO DMK22). Inside MOVICON i create Modbus Serial Driver (parameter 19200, parity no, 8, 1 bit stop), same inside instruments. And then i try to TEST connection, LAUMAS  work very well, LOVATO no. I downloaded another program for test MODBUS connection, and in this program all work very well ( i can connect to both instruments, read registers, and etc). Help me please.

    PS Modbus 2 wire.

  • 12 febbraio 2013 alle 7:28 am #20953
    anbushiva
    Membro

    How about the Station Numbers.

  • 12 febbraio 2013 alle 9:56 am #20954
    moskvichov
    Membro
    anbushiva wrote:
    How about the Station Numbers.

     I downloaded another program for test MODBUS connection, and in this program all work very well

  • 19 febbraio 2013 alle 2:58 pm #20955
    Ian_C
    Membro
    moskvichov wrote:

    anbushiva wrote:
    How about the Station Numbers.

     I downloaded another program for test MODBUS connection, and in this program all work very well

     Hi Moskvichov,

    as already wrote Anbushiva, have you checked that the Device IDs are correct? Moreover, have you tried one device at time?

    Regards..

  • 26 marzo 2013 alle 7:44 am #20956
    moskvichov
    Membro

    No DeviceID is correct.

Devi essere loggato per rispondere a questa discussione.